Premium Care NATURAL GRAIN FREE kent een uitgekiende samenstelling van hoogwaardige ingrediënten:
Dierlijke eiwitbronnen: De hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen zoals kip, Noorse zalm en Engels lam zijn smaakvol en licht verteerbaar. Eiwitten vormen een belangrijk onderdeel van de voeding en dienen als bouwstof en brandstof voor het lichaam.

 
Zoete aardappel: Zoete aardappel is een belangrijke koolhydraatbron die zorgt voor geleidelijke afgifte van energie. Bevat bovendien veel voedingsvezels voor een gezonde darmwerking. 
Erwten: Erwten zijn rijk aan vitamines en mineralen, met grote hoeveelheden vitamine B6, C, K en foliumzuur. De verhitte erwten leveren geen strijd op in de darmen met andere stoffen. 
Tomaten: Tomaten bevatten veel vitaminen en mineralen zoals kalium, fosfor en magnesium. De polyfenolen in tomaat helpen bij verlaging van het cholesterolgehalte. 
Wortel: Wortels zijn rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in
vitamine A. 
Cranberry: Cranberry of Grote Veenbes is een zure bes. Het sap helpt de blaas en urinewegen gezond te houden.
Yucca: Het plantenextract Yucca vermindert de onaangename geur van ontlasting. 
Inuline:
Inuline is een prebioticum dat verkregen wordt uit bepaalde planten. Het heeft een positieve invloed op de darmflora en draagt bij aan het voorkomen van diarree. 
Glucosamine/ChondroŃ—tine:
De toevoeging van glucosamine en chondroïtine ondersteunt het beschermen en soepel houden van het kraakbeen. 
Lijnzaad/Zalmolie:
De toevoeging van lijnzaad zorgt voor een optimale verhouding tussen Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Zalmolie helpt mee aan de opbouw van de hersenen en ondersteuning van een goede huid- en vachtconditie.
Chelaten:
De sporenelementen in chelaatvorm zorgen voor een optimale opname van mineralen in de darmen.