KIES DE NATUUR

Premium Care NATURAL GRAIN FREE
is een volledige premium voeding voor volwassen honden van alle rassen.
 
  • 100% graanvrij
  • Gezonde zoete aardappel als koolhydraatbron
  • Met kip, Noorse zalm of Engels lam
Graanvrij Honden en hun voorouders zijn van nature vleeseters. Via hun prooidieren aten zij daarnaast ook voorverteerde plantaardige voedingsstoffen. Vaak is in hondenvoeding relatief veel graan verwerkt. Op zichzelf een goede koolhydraatbron, maar granen zijn minder goed verteerbaar voor honden. Ook kunnen honden overgevoelig zijn voor granen en/of gluten, waarbij de symptomen variëren van huidproblemen, zoals jeuk of haaruitval, tot darmproblemen of braken.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE is 100% graanvrij en bevat geen tarwe, gerst, rogge, maïs, rijst of andere granen. Premium Care NATURAL GRAIN FREE is hierdoor uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor granen en/of gluten.
Ook voor honden die geen allergie hebben is Premium Care NATURAL GRAIN FREE een uitstekende voeding. De hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen zoals kip, Noorse zalm en Engels lam zijn smaakvol en licht verteerbaar. Eiwitten vormen een belangrijk onderdeel van de voeding en dienen als bouwstof en brandstof voor het lichaam.
Zoete aardappel De zoete aardappel die in de voeding is verwerkt, is een uitstekend alternatief voor granen als koolhydraatbron. Koolhydraten zijn voedingsstoffen die energie geven aan het lichaam. De zoete aardappel zorgt voor een geleidelijke afgifte van energie en bevat bovendien hoge voedingsvezels die een gezonde darmwerking stimuleren.  Lees meer over de ingrediënten >>
De juiste verhouding Omega 3 en 6 Door de toevoeging van lijnzaad en zalmolie bevat Premium Care NATURAL GRAIN FREE de juiste verhouding Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Zalmolie helpt mee aan de opbouw van de hersenen en ondersteuning van een goede huid- en vachtconditie. In Premium Care NATURAL GRAIN FREE zijn beide meervoudig onverzadigde vetzuren in een optimale verhouding aanwezig.
Natuurlijk gezond en smakelijk Premium Care NATURAL GRAIN FREE is door de uitgekiende samenstelling van eiwitten uit hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen, koolhydraten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen een complete, natuurlijke en zeer smakelijke hondenvoeding.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.

Premium Care NATURAL GRAIN FREE is verkrijgbaar in de volgende smakelijke varianten,
in 3 of 12 kg: Chicken, Turkey & Duck  -  Lamb & Rabbit  -  Salmon & Trout.

Bekijk producten >>